Ab Mathias Eriksson ny huvudsponsor för Alandia Cup
12.5.2015 09:13 Nyheter / Alandia Cup

Ab Mathias Eriksson huvudsponsor för Alandia Cup

Ab Mathias Eriksson ny huvudsponsor för Alandia Cup

Ab Mathias Eriksson blir ny huvudsponsor för Alandia Cup 2015-16. Det står klart efter att IFK Mariehamn och Ab Mathias Eriksson nyligen undertecknat ett tvåårigt samarbetsavtal.

I turneringen som startades 1978 och som sedan dess vuxit explosionsartat, deltar i år 115 lag, vilket är nytt rekord. IFK Mariehamns föreningschef Thomas Fonsell ser fram emot samarbetet med Ab Mathias Eriksson:

-  Vi är tacksamma att Ab Mathias Eriksson är vår nya huvudsponsor och tror att samarbetet ska gynna båda parter, säger Fonsell. Turneringen lockar över 4500 människor till Åland och det gynnar naturligtvis livsmedelshandeln, där Ab Mathias Eriksson är starka.

 Även Ab Mathias Eriksson är glada över att inleda ett nytt samarbete med IFK Mariehamn:

-  Alandia Cup är känt i hela Finland och för oss är det extra roligt att kunna samarbeta med IFK som har en bred ungdomsverksamhet, men som också bidrar med idrottsturism tack vare Alandia Cup och många andra turneringar, säger marknadskoordinator Petra Sjöberg på Ab Mathias Eriksson.

Årets Alandia Cup spelas den 14-18 juni, men invigningen sker redan på lördag 13 juni med parad genom Mariehamn.

 

Fotnot:

Ab Mathias Eriksson bedriver livsmedelshandel med bland annat matbutikerna Kantarellen, Mathispunkten, Mathishallen och Mattssons.


   
Alandia Cup
«  November   »
Ti Ons To Fre
 
 
 Veikkausliga
 
 Turnering
 
 Evenemang
Kategorier